Lyca Beltegoed

Ander land kiezen  
 
Veilig betalen met:
ideal paypal amazonpay phone sms daopay coinpayments skrill
 

Lyca opwaarderen zoals jij het wil

Nieuw beltegoed van Lyca kopen is via beltegoed24.nl in een mum van tijd gedaan. Dankzij het Lyca Beltegoed kun je je telefoon weer gebruiken waar deze voor bedoeld is: ongehinderd internetten, bellen en sms’en. Lyca opwaarderen doe je door via deze site een code te kopen, die meteen per mail naar je verzonden wordt. Aangezien hier alle betaalmethodes beschikbaar zijn, kun je de Lyca code elektronisch betalen zoals jij het wil!

De ontvangen code voor Lyca Beltegoed is direct na de aanschaf inwisselbaar! Inwisselen kan door te bellen naar *101*LycaBeltegoedCode# of 1244(of 92#). Lyca opwaarderen vanuit een ander land is ook mogelijk en bijzonder eenvoudig. Vanuit het buitenland wissel je jouw code in door naar het volgende nummer te bellen: +31684001244.

Hoe Lyca opwaarderen in zijn werk gaat

Nadat je de code betaald hebt, zal er een code voor het Lyca Beltegoed zichtbaar worden op jouw beeldscherm. Deze code kun je daarnaast ook nog in je mailbox vinden. Betalen is bijvoorbeeld mogelijk met Bitcoin, Mister Cash en iDEAl. Je kunt jouw Lyca code onmiddellijk gebruiken om je beltegoed op te waarderen!

Een voordeel van Lyca Beltegoed is dat je geen hoge, maandelijkse kosten hoeft te betalen. Met het Lyca Mobile Beltegoed kun je zelf bepalen hoeveel geld je besteedt aan bellen, internetten en het versturen van sms’jes. Check voor het aanschaffen van nieuw beltegoed welke provider jij hebt, want het beltegoed van Lyca is bedoeld voor wie aangesloten is bij de provider Lyca Mobile. Maar ook als je bij een andere provider aangesloten zit, kun je op beltegoed24.nl terecht voor nieuw beltegoed. Wij hebben namelijk beltegoed van bijna alle providers in ons assortiment!

Weten hoeveel Lyca Beltegoed je nog hebt

Soms weet je niet goed meer hoeveel beltegoed je nog overhebt. Daarom is het handig om af en toe eens te kijken hoe je ervoor staat. Een overzicht van je beltegoedsaldo is makkelijk op te vragen door te bellen naar *101# (of 94#), waarna het saldo in beeld komt. Als belt naar 1244 (of 95#) zul je door middel van een geluidsbericht te horen krijgen wat jouw resterende saldo is.

Wie zich in het buitenland bevindt en wil weten hoeveel beltegoed hij nog heeft, kan bellen naar +31684001244.

Een code voor Lyca Beltegoed activeren

Gebruik je telefoon om in no-time jouw Lyca Beltegoed op te waarderen.

  • Toets *101* in, gevolgd door de code van Lyca Mobile die gekocht is op beltegoed24.nl
  • Sluit af met een hekje
  • Bel het ingetoetste nummer
  • Proficiat! Je beltegoed is nu opgewaardeerd

Als je meer informatie wilt lezen over het inwisselen van jouw Lyca Beltegoed code, kan dat. Bekijk in dat geval onze Lyca handleiding even.